عینک طبی زنانه

خرید و قیمت عینک طبی زنانه جدید به همراه ارسال رایگان

نمایش 1–18 از 174 نتیجه

۱ ۲ ۳ ۴ ۸ ۹ ۱۰

قیمت عینک طبی زنانه

فریم های طبی زنانه از موادی مانند فلز، پلاستیک، تیتانیومی و… تهیه می شوند. هر کدام از این مواد، ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند و با توجه به ویژگی های هر جنس، طراحی آنها متفاوت است. تمام این عوامل (جنس فریم، طراحی و استایل فریم عینک) و ویژگی های دیگر مانند وزن سبک، انعطاف پذیری بالا، برند سازنده بر قیمت فریم و عینک طبی عینک زنانه تاثیرگذار هستند. بطور کلی فریم های پلاستیکی و فلزی قیمت پایین تری نسبت به فریم ها با جنس تیتانیوم و استات دارند. در وب سایت خانه عینک می توانید تنوع جنس و قیمت عینک طبی را مشاهده کنید و پس از خرید در صورت عدم رضایت از زیبایی و یا جنس محصول تا یک هفته امکان تعویض کالا را دارید.

خرید فریم طبی زنانه

خانم ها بدلیل کیفیت و ظاهر زیبای عینک های طبی، علاقه ی زیادی به استفاده از آنها دارند. عینک ها و فریم طبی زنانه با دارابودن تنوع رنگ در بازار، زیبایی های بی نظیر و جنس های متفاوت باعث شده اند تا خانم ها برای سبک ها و مدل های مختلف عینک اعم از عینک مطالعه، عینک آفتابی زنانه، عینک بلوکات و… از فریم طبی استفاده کنند. یک انتخاب عالی در خرید فریم طبی عینک زنانه به شما کمک می کند در کنار محافظت از چشم هایتان، ظاهری زیبا و شیک داشته باشید. خانه عینک، در زمینه فروش انواع عینک آفتابی و عینک طبی با بهترین کیفیت، امکان هفت روز مهلت تست و ارسال رایگان به سراسر کشور در کنار شماست. همچنین در صورت نیاز به مشاوره، می‌توانید از خدمات معاینه چشم این مجموعه استفاده کرده و عینک موردنظر خود را به‌صورت آنلاین سفارش دهید.

انواع فریم عینک طبی زنانه

در ادامه، انواع عینک های طبی زنانه را با فریم های مختلف را به شما معرفی می کنیم

  1. فریم های گرد زنانه
  2. فریم های مربعی زنانه
  3. عینک طبی زنانه گربه ای
  4. فریم مستطیلی زنانه
  5. فریم خلبانی زنانه

فریم های گرد زنانه

فریم های گرد زنانه

فریم های گرد در عینک طبی، بسیاری را یاد عینک های هری پاتری می اندازد. فریم های گرد کلاسیک هستند و از زمانی که اولین عینک ها ساخته شدند، پا به میدان گذاشتند. این سبک طرفداران زیادی از تمامی سنین دارد؛ از خانم های مسن گرفته تا دختران نوجوان، این فریم ها بین همه محبوب هستند.
یکی از نکات مهم انتخاب عینک بر اساس فرم صورت شما می باشد؛ اگر فرم صورت تان مستطیل، بیضی، قلبی و مربعی است، می توانید سراغ این فریم های گرد بروید.

فریم های مربعی زنانه

فریم های مربعی زنانه

فریم های مربعی از دیگر عینک های آیکونیک هستند که همواره روی مد می باشند. این فریم ها، دارای عدسی هایی هستند که تقریبا عرض و ارتفاع یکسانی دارند. فریم های مربعی در مدل های عینک بدون فریم، نیم فریم، کلاب مستر، لبه دار و سیمی ساخته می شود. تمامی این مدل عینک های مربعی زنانه را می توانید از خانه عینک تهیه کنید.
کسانی که صورت گرد، بیضی، قلبی و مثلثی دارند، می توانند با آسودگی خاطر سراغ این عینک ها بروند. در سال 2024 میلادی، عینک های بدون فریم ترند هستند؛ اگر اهل مد هستید، خوب است این مورد را نیز در نظر بگیرید.

عینک طبی زنانه گربه ای

عینک طبی زنانه گربه ای

یکی از کلاسیک ترین سبک های عینک زنانه، فریم های گربه ای هستند. چه به سینمای هالیوود دهه 50 میلادی نگاهی بیاندازید و چه جدیدترین فشن شوهای پاریس را دنبال کنید، متوجه حضوری عینک های گربه ای خواهید شد. این سبک همیشه مد بوده و هرگز از مد نمی رود، همچنین همواره یادآور ظرافت و خرد زنانه است.
عینک های گربه ای زنانه در مدل های بدون فریم، نیم فریم، فریم دار، فلزی، کائوچویی و … در دسترس شما هستند. خوشبختانه شما با هر مدل صورتی می توانید سراغ عینک آفتابی یا طبی گربه ای بروید.

فریم مستطیلی زنانه

فریم مستطیلی زنانه

یکی دیگر از سبک های پرطرفدار، عینک های مستطیلی هستند. این فریم ها جزء اصلی دنیای عینک ها هستند و همیشه طرفداران خاص خود را داشته اند.
برعکس فریم های مربعی، عرض عینک های مستطیلی بیشتر از ارتفاع آن ها می باشد و در مدل های مختلفی مثل بدون فریم، فریم دار، حاشیه گرد، زاویه دار و … تولید می شوند. خاصیت عینک های مستطیلی این است که شما را فردی باهوش، پیچیده و قابل اعتماد نشان می دهند. این سبک از انواع عینک طبی مردانه محبوب نیز محسوب می شود.
شما برای خرید و قیمت انواع فریم عینک طبی مستطیبی زنانه جدید می توانید به فروشگاه خانه عینک مراجعه کنید.

فریم خلبانی زنانه

برخی عینک های خلبانی را تنها مختص به آقایان می دانند، اما در سال 2023 چنین چیزی معنا ندارد! شما آزادانه و بدون توجه به جنسیت تان می توانید سراغ عینک های خلبانی جذاب بروید.
جالب است بدانید که فریم های خلبانی تنها به مدل های آفتابی محدود نیستند و مدل های طبی آن هم طرفداران زیادی دارند. عینک های خلبانی به اکثر صورت ها می آیند، بنابراین نیازی به نگرانی نیست. تنها کافیست سایز درستی را انتخاب کنید. فریم های عینک خلبانی زنانه بیشتر در بین عینک ریبن اصل دیده می شوند.

راهنمای خرید جدیدترین فرم عینک طبی زنانه

1- فریم متناسب با فرم صورت خود بخرید.

فرم صورت تان است که تعیین می کند چه مدل فریمی را انتخاب کنید. اگر صورت ریزی دارید بهتر است از قاب های بزرگ استفاده نکنید، چنانچه صورت گردی دارید و می خواهید صورتتان کشیده تر دیده شود، فریم های زاویه دار یا مستطیلی بخرید و برعکس آن، اگر می خواهید صورتتان کوتاه تر نشان داده شود به دنیال فریم های گرد یا بیضی باشید. می توانید برای جلوه بیشتر پیشانی و ابرو ها از قاب هایی که لبه بالایی دارند استفاده کنید. در صورتی که گونه های برجسته ای دارید، سراغ عینک هایی بروید که عرض کمی داشته و حالت گربه ای دارند. بدین صورت گونه های شما به خوبی در معرض دید خواهند بود.

2- رنگ قاب و فریم عینک را با توجه به رنگ مو و پوست خود انتخاب کنید.

بطور کلی اگر پوست و موی تیره ای دارید از فریم های روشن استفاده کنید و بالعکس اگر رنگ پوست و موی شما روشن است، از فریم با رنگ تیره استفاده کنید.

3- جنس فریم طبی مورد علاقه تان را در نظر بگیرید.

هر یک از جنس های تشکیل دهنده فریم های طبی، مزایا و معایبی دارند که در خرید عینک و فریم طبی زنانه باید به آنها توجه کنید.

برخی از برندهای محبوب عینک طبی زنانه عبارتند از

  1. Gucci
  2. Dior
  3. Oakley
  4. CELINE
  5. Persol
  6. Giorgio Armani

انواع عدسی عینک طبی زنانه

همان‌طور که اشاره شد، بخش حیاتی عینک طبی لنزها هستند. در این متن، به معرفی انواع محبوب و کاربردی از عینک طبی زنانه می‌پردازیم.

لنز دو کانونی

لنزهای دو کانونی دارای دو نیمه هستند؛ یک‌ نیمه برای بهبود دید در فواصل دور و نیمه دیگر برای بهبود دید در فواصل نزدیک. به‌عبارت‌ دیگر، این نوع عینک می‌تواند هم‌ زمان وضوح دید را در دوربینی و نزدیک‌بینی به شما ارائه دهد.

لنز سه کانونی

لنزهای سه کانونی، همانند لنزهای دو کانونی، می‌توانند به طور هم‌ زمان دید نزدیک و دور را بهبود بخشند، اما این نوع لنزها دارای امکانات اضافی هستند. به شما کمک می‌کنند تا اشیایی که فاصله نزدیکی با یکدیگر دارند را به‌صورت بهتری مشاهده کنید.

لنزهای پلاریزه

لنزهای پلاریزه، با قابلیت محافظت از چشم‌ها در برابر اشعه فرابنفش، بهترین تجربه دید را ارائه می‌دهند و به حفظ سلامت چشم‌ها کمک می‌کنند. این نوع لنز برای افراد حساس به نور، افرادی که به‌تازگی عمل آب‌مروارید داشته‌اند یا افرادی که به‌ طور کلی در معرض نور آفتاب بیشتری قرار دارند، توصیه می‌شود.

لنز پلی‌کربنات

لنز پلی‌کربنات، با مقاومت بالا به ضربه، برای افرادی که فعالیت‌های فیزیکی زیادی انجام می‌دهند و همچنین برای کودکان بسیار مناسب است. این نوع لنز، علاوه بر مقاومت و دوام بالا، دارای فیلترهای داخلی اشعه فرابنفش نیز است.

ویژگی‌های ظاهری یک عینک طبی زنانه

برای آشنایی با خصوصیات ظاهری عینک طبی، به دو بخش اصلی این نوع عینک که فریم و لنز آن هستند، توجه خواهیم کرد.

لنز (عدسی)

عدسی یا لنز به‌ عنوان قسمت حیاتی‌ ترین عنصر عینک طبی محسوب می‌شود. این بخش مسئول موارد درمانی چشم است و جزء‌های مهمی را در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فریم

فریم یا قاب عینک، بخشی است که عدسی‌ها را بر روی چشم قرار می‌دهد. این قسمت از نظر جنس و طرح انواع مختلفی دارد. کیفیت مواد استفاده‌شده در فریم، می‌تواند بر مقاومت و طول عمر آن تأثیر بگذارد. انتخاب فریم عینک طبی با سبک و مقاومت مناسب، از حفاظت مناسب برای عدسی عینک شما خواهد بود. همچنین، قیمت فریم عینک طبی زنانه نیز بسیار مناسب و مقرون‌به‌صرفه است.

مقایسه عینکهای طبی زنانه با عدسیهای پلاستیکی

جنس عدسی مزایا و معایب
ساده

سبك هستند.

احتمال شكستن آن ها خيلي پايين است.

ضد نورهای مضر هستند ( البته نوع عینک آنتی رفلکس یا عینک آنتی رفلکس فتوکرومیک).

کیفیت دید بهتری نسبت به نوع شیشه ای دارند.

معایب:اگر در پاک کردن ان از دستمال مخصوص استفاده نکنیم زود خط میفتند.

*بهترین نوع عدسی:کره ای است و انواع چینی این عدسی ها از کیفیت پائینی برخوردار هستند.

فتوکرومیک

در مقابل نور خورشید، يون ‌هاي تشكيل‌ دهنده آن ها تجزيه شده و باعث رنگی ‌شدن شيشه مي ‌شود. در تاريكی، عدسی بی ‌رنگ می ‌شود.

تيره‌ شدن شيشه ی فتوكروميک در نور نسبتا سريع است ولي روشن‌ شدن آن كندتر؛

به همین دلیل ،استفاده از شيشه ‌هاي فتوكروميک قوي براي كساني كه به طور متناوب از روشنايي به تاريكي مي‌ روند يا براي رانندگي در مسيرهاي سايه و تونل، مناسب نيست.

آنتی رفلکس

ضد بازتاب هستند و دید شفاف‌ تری می ‌دهند.

سبک ‌تر هستند و به لحاظ فشرده ‌بودن ظریف ‌تر از انواع معمولی هستند.

آب و بخار سریع‌ تر از سطح عدسی برطرف شود.

پوشش فلزی مخصوص بر روی عینک های آنتی رفلکس، چشم را در مقابل تمام نورهای مضر خورشید محافظت می ‌کند.

در برابر خش مقاوم ‌می باشد.

حذف‌ خطای دید: در نمره‌ های بالا، بزرگنمایی و کوچک ‌نمایی چشم کاهش پیدا کند.

دافع گرد وغبار

ضد UV(اشعه ماورای ینفش)

پوشش EMI:  ضد اشعه ” الکترو مغناطیس” مانیتور است، هنگام کار با کامپیوتر  از خستگی چشم جلوگیری می‌ کند.

معایب:این عدسی ‌ها تاریخ مصرف دارند و عمرشان بین 2 ماه تا یک سال است؛ بعد از این مدت قابلیت آن ها از دست می ‌رود.

آنتی رفلکس فتوکرومیک

هم ويژگي عدسی آنتی رفلكس‌ ها و هم خصوصيت فتوكروميک ها را دارند.